top of page
Tropical Leaves

Counseling voor persoonlijke groei

Wat is counseling?

Een counselor is iemand die mensen behandelt met een tijdelijk psychosociaal probleem en je helpt bij het vinden van interne rust en antwoorden. Een counselor kan mee naar binnen kijken, om op die manier zowel gevoelens, gedachten als gedrag te verkennen.

 

 

Aanbod

 

 

Stress & burn-out 


Onze maatschappij en onze werk- en leefomgeving gaat razendsnel. Soms is het haast onmogelijk om alles bij te houden en kan het leven hierdoor behoorlijk pittig zijn. Stress is hierdoor helaas voor velen onder ons een gekend gegeven. Bij langdurige blootstelling kan je, zonder dat je het op tijd beseft, terecht komen in een burn-out. Er bestaan tal van hulpmiddelen zoals boeken, handleidingen, websites,... maar wat je liefst van al wil is iemand die jou echt begrijpt. Iemand die jou kan begeleiden op tempo van jouw persoonlijk proces en kan blijven stilstaan met jou, om nadien, wanneer je er klaar voor bent, je terug in je kracht te brengen en stapsgewijs weer vooruit te gaan.  Ik ben erkend en aangesloten bij VESB (Vereniging Erkende Stress en Burn-out Coaches) 

Levensvraagstukken 


Het leven kan heel wat uitdagingen voor ons in petto hebben, onverwachte kronkels op je pad, verwachtingen die niet ingevuld worden, plotse gebeurtenissen met veel impact,... Hoe ga je hiermee om? Soms voel je je radeloos, somber en moedeloos en kan je je probleem niet meer zelf de baas. Het helpt dan om met iemand te praten die zonder oordeel naar je luistert, je steunt, nieuwe inzichten geeft en terug naar je kracht brengt. Jezelf kwetsbaar mogen opstellen op een veilige plek, dit is waar ik je mee kan helpen.

 

Hoogsensitiviteit en Neurodiversiteit

Jij voelt de wereld sterker aan dan anderen. 

Je beleeft hoogtes en laagtes zeer intens.

Je bent extra gevoelig voor rechtvaardigheid en hebt een opmerkelijk inlevingsvermogen.

Je vangt heel veel prikkels (en signalen) tegelijkertijd op.

Je voelt je vaak anders en hoort vaak 'trek je het niet zo aan'.

Anders zijn dan je omgeving kan voor de nodige uitdaging zorgen.

Als ervaringsdeskundige en gediplomeerd coach en counselor help ik je graag om van jouw unieke kwaliteiten, jouw kracht te maken.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking:
         0032 474 79 69 21
          hello@revitalized.be

bottom of page